2 Kasım 2017 Perşembe

Laptop Teknik Servisi

Laptop Notebook Arıza

Servisimizde kurumsal firma müşterilerimize laptop notebook bilgisayarlarının başlıca arızalarının tamiri ve bakımı onarımı marka model gözetmeksizin kendi yerimizde uzman ekipmanlarımız ve konusunda profesyonel ekibimizle servis hizmeti sağlamaktayız. Notebook laptop işletim sistemi yüklenmesi format atımı,yedek alımı,virüs programlarının yüklenmesi hizmetlerini istek doğrultusunda servis ücreti dahilinde yerinizde de vermekteyiz.

Laptop Notebook Ekran Değişimi

Notebook veya Laptop ekranlarınızın arızası tamiri veya değişimi mümkün sorunlar olduğundan, bu tarz bir durum ile karşı karşıya kalmanız halinde servisimiz ile irtibata geçebilirsiniz. notebook ekran arızası genelde darbelerden dolayı oluşan hasarlardan meydana gelmektedir.
Notebook veya Laptopların görüntü aktarma birimi LCD ya da Led sistemleri olarak tasarlanmıştır. Tasarım olarak çok ince ve aynı zamanda hassas olan bu ekranlar bazen en küçük bir darbede ve baskıda kırılabilir ve çoğunlukla çalışamaz duruma gelebilirler. Kırılma çatlama durumunda tamiri mümkün değildir. Yapılması gereken tecrübeli teknik servis elemanları tarafından yenisiyle değiştirilmesidir. Oldukça dikkat gerektiren bir işlem olduğu için mutlaka tecrübeli servis çalışanları tarafından yapılmalıdır. Biz bu işlemi hem kendi bünyemizde değişimini yaparak, en kısa sürede bu soruna çözüm getiriyoruz.

Laptop Notebook Yedekparça

Laptop notebook oluşan donanım problemlerinin giderilmesine ve sorunsuz çalışmayı sağlamaya yönelik yapılan tüm arıza onarım çalışmalarında ihtiyaç olunan tüm laptop notebook yedek parça temini hizmetidir.
Servis sağlayıcı ile müşteri arasındaki hizmet sözleşmesinin içeriğine bağlı olarak, donanım, bakım-onarım hizmetleri kapsamında “Parça Dahil” “Parça Hariç” hizmeti de söz konusu olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder